Luxe huur campers

"Deze website" is powered by Dabentie Luxe campers uit Nederweert

Onze uitganspositie is eigenlijk héél simpel. Vakantie is om te genieten. Even wat anders, even aan niks denken, doen en laten op de manier zoals jullie dat willen! Wij verhuren op no-nonsense basis volledig ingerichte luxe campers. Als je bij ons jouw luxe huur camper komt ophalen, zal het jullie aan niks ontbreken. We beginnen met een duidelijke uitleg, eerst de buitenkant dan de binnenkant van de luxe huur campers. We controleren het warm water, werkt de ijskast en vooral op warme dagen werkt de airco wel en hoe! En de TV met de automatische satelliet? Alles komt stap voor stap aan bod.

De luxe huur campers

Hoe en waar kan ik zitten, denk bv aan de werking van de captainschair? Het verzetten of groter maken van de tafel? Werkt de achteruitrijcamera en de navigatie en niet geheel onbelangrijk wat neem ik allemaal mee. Waar leg ik wat? Los of juist vastzetten. Diverse instructie filmpjes die je toegestuurd krijgt voor jouw camper vakantie gaan je helpen als je straks niet meer weet hoe en wat. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen met Theo of Milou die weten alles van hun luxe huur campers.

Al onze campers hebben 4 zitplaatsen en  het verschilt welk type dat je uitzoekt 2 of 4 slaapplaatsen. Kies je voor 2 slaapplaatsen en je bent met 4 personen is het meenemen van een standaard tent wellicht een optie keuze ten over bij De Wit in Schijndel

Wat ons complete concept zo uniek maakt, is dat je geen toeslagen betaald voor de automaat, navigatiesysteem, rijklaarpakket, airconditioning, tafel en stoelen, satelliet TV-DVD (inclusief Nederlandse zenders), autostalling. Luxe is bij ons dan ook geen luxe, maar de nieuwe standaard. En wat het huren van onze Dabentie campers nog leuker maakt, is dat je deze kan besturen met een B-rijbewijs!

sunlight de luxe campers