Jouw vakantie droom

Altijd al gedroomd om met een luxe camper op vakantie te gaan?

Wist jij dat uit onderzoek is gebleken dat als er een camper in jouw vakantie droom voor komt, jij je sterk voelt! Deze droom waar een camper in voorkomt kan ook een metafoor zijn om ten volle van het leven te genieten.

Met een camper kun je in héél véél landen terecht. Dat is afhankelijk van welk land je mooi vind en waar jij dat vakantie gevoel krijgt. De een zwermt van het Noorderlicht. En de ander van een croissantje eten in Café Paris in Monaco. Camper vakantie landen zijn o.a. Portugal, Slovenië, Noorwegen, Italië, Kroatië, Schotland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Montenegro, Oostenrijk, Engeland, Ierland en Zweden. Ook als je voor langere tijd met de camper op pad wilt is. Marokko een prachtig land. Je ziet er is volop keuze.

Dabentie Luxe Campers vind dat een vakantie de “Whow” factor moet hebben!

Dat begint natuurlijk bij onze luxe en avontuurlijke campers! Jullie huur camper! Die aan alle verwachtingen moet voldoen. Daarom willen wij jullie als toekomstig huurder van een van onze campers, op tijd laten kennis maken met “ons”. En de door jullie “uitgezochte camper”. Vakantie begint namelijk thuis.

Waar wil je heen, welke camper past daarbij. Kom daarom in de wintermaanden van December t/m Maart kijken bij Dabentie Luxe Campers in Nederweert.

Naar jullie avontuurlijke of luxe huur camper. Maak wel van te voren even een afspraak met Theo of Milou dan weten we zeker dat we alle tijd voor jullie hebben. Reserveer GRATIS bij Theo een plekje op de Dabentie Camper Driving Days en ervaar dan al de rijeigenschappen van jullie vakantiecamper.

Daarna sturen wij om de 2 weken een nieuw item naar je toe per mail zodat je op de dag van ophalen niet overdonderd wordt met héél véél informatie. Moest ik daar nu water of diesel ingooien…? Ja die vraag moet je niet hebben op jouw camper vakantie! Toch?

Daarom verhuren wij avontuurlijke en luxe campers vanuit een uniek totaal concept, voor een scherpe Ultra All-Inclusive prijs. Vakantie is een beleving die je moet voelen. Het gaat daarbij om vrijheid, rust, ruimte, gemak, mogelijkheden en energie! Niet voor niets zeggen wij “ervaar ’t verschil en beleef ’t ultieme vakantie gevoel in een avontuurlijke of luxe camper van Dabentie.

Wij hopen gauw kennis te maken met jullie!

Kom kennismaken met Dabentie luxe campers