De Dabentie zekerheden

Veiligheid is onze #1 prioriteit

€350,- aanbetaling per boeking
Gratis omruil garantie
Duidelijke All-in tarieven inclusief onbeperkt aantal km
Navigatie, radio/cd en achteruitrijcamera
Airco, in de halfintegraal campers extra dakairco op 230V

TV met automatische schotel in alle half integraal campers
Volledige inventaris
Luxe verstelbare campingstoelen en een grote tafel
24/7 internationale pechhulp
Gratis auto parkeren op ons afgesloten terrein

Bij het huren van een camper zijn de Dabentie zekerheden van belang. Er zijn  diverse dingen die goed geregeld moeten zijn, denk daarbij op de eerste plaats aan een veilige camper, een goede uitleg over hoe alles werkt en het liefst zien wij alle huurders op een van onze Camper Driving Days. Hoe zit dat met de borg en stel ik rij schade, hoe gaat dat dan als je het eigen risico afgezekerd hebt? Er komt weer een lockdown wat dan? Kan ik tussen tijds omboeken? Ik heb pech, wie sleept mij op? Dit zijn vragen die ten allen tijden besproken dienen te worden voordat je op reis gaat. 

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Luxecamperhuren kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten nieuwe campers. Zo vind je altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget!

Altijd verzekerd op pad

Alle campers zijn verzekerd via Spitz met 24/7 pechhulp. Zo ga je altijd goed verzekerd op pad! Dit houdt in dat je verzekerd bent tegen schade en ongevallen en je in de meeste gevallen kunt rekenen op pechhulp.

We zijn er voor jou

Een avontuurlijke of luxe camper huren via Luxecamperhuren.nl gaat heel makkelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen met Theo of Milou of een mail sturen, maar je kunt ook direct boeken online. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis! Daar zijn de Dabentie zekerheden voor,

Check ook eens onze Specials 4 weken huren = 3 weken betalen

de dabentie zekerheden vind je ook in deze carado