Camper Driving Days

Hoe zit het dan met jouw camper ervaring?

Uniek bij luxecamperhuren.nl is de rijvaardigheid training voor aankomende huurders van Luxecamperhuren.nl en Camperverhuurdabentie.nl.

Doe GRATIS mee en kom al in Maart kennismaken met jouw luxe huur camper zodat je al kunt genieten van de voorpret. Deze speciale training is ontwikkeld door Theo van Bentum vanuit zijn achtergrond als rij-instucteur CDE en wordt gegeven op de door jouw gereserveerde camper

Wij verhuren diverse soorten campers op Ultra All-Inclusive basis

Check onze Specials

Nog geen camper gereserveerd voor seizoen 2023? Boek het nu en schrijf je in voor deze unieke cursus

Hoe zit het dan met jouw camper ervaring?

Tijdens deze speciaal ontwikkelde camper driving days komen diverse onderdelen aan bod, toegespitst op je eigen kennis en ervaring.

rijschool van bentum

Kom kennismaken met jouw huurcamper en ervaar nu al de mogelijkheden bij luxecamperhuren.nl. Jaarlijks in het voorjaar voordat het huurseizoen begint organiseert Dabentie Luxe Campers in samenwerking met rijschool van Bentum en dat is uniek in héél Nederland de “Camper driving days” Een vroege kennismaking tussen huurder en huurcamper. Zo begint de vakantie voorpret al héél vroeg. Top instructeurs vertellen vol enthousiasme hoe je veilig en vertrouwd op weg gaat met jouw gekozen camper naar jouw Droomplek, plaats of land.  En na deze leerzame praktijk kennismaking krijg je wekelijks een item gestuurd om te bekijken en jouw camper nog beter te leren kennen. En dat allemaal kosteloos, de enige voorwaarde is dat je een camper besproken moet hebben voor het komende seizoen bij camperverhuur Dabentie.