Ultra All-Inclusive camperverhuur​

Wat houdt dat nu in?​

We kunnen allemaal de All-Inclusive vakantie reizen naar de zon. Bij luxecamperhuren.nl bieden wij verschillende modellen en merken avontuurlijke en luxe campers Ultra All-Inclusive camperverhuur aan. Maar wat is nu het verschil tussen All-Inclusive en Ultra All-Inclusive? Deze vraag stellen vakantiegangers ons regelmatig.

Volledig verzorgd​

Wat is nou fijner dan tijdens je campervakantie helemaal nergens aan te hoeven denken! Bij Ultra All-Inclusive camperverhuur is letterlijk alles geregeld. Je betaalt nergers iets extra's voor. Denk hierbij aan niet bijbetalen voor servicekosten, navigatie, airco, achteruitrijcamera, TV met NL zenders. Of huur voor volledige inventaris met luxe campingstoelen en grote tafel, 2 volle gasflessen, BBQ, fietsdrager, extra km (=onbeperkt bij ons). Ja zelfs de bedden zijn voorzien van bedlinnen. Het enige wat je meeneemt is een kussen en je eigendekbed. Kom kennismaken met ons. En ervaar ’t verschil…., en beleef het ultieme vakantie gevoel in een van onze luxe huur campers.

Prachtig luxe en avontuurlijke campers
Geen km beperking
Volledige inventaris
2 airco's aan boord m.u.v. buscamper die heeft 1 airco
TV met automatische satelliet m.u.v. buscamper
Grote ijskast
Camper Driving Days

Cabineverduistering met plisee gordijnen
Grote garage
Groot zonnescherm
Fietsdrager
Uitgebreide uitleg
Navigatie met radio/cd en achteruitrijcamera
2 volle gasflessen + BBQ

Met Ulta All-Inclusive camperverhuur ben jij goedkoper uit!

Een All-inclusive vakantie is over het algemeen véél goedkoper. Dus een Ultra All-Inclusive vakantie al helemaal. Kortom daar is alles inbegrepen (geen restricties). Zo is dat ook met het huren van een avontuurlijke of luxe droomcamper. Bij luxecamperhuren.nl en camperverhuur Dabentie zijn Theo & Milou hier héél duidelijk in.

Alles zit erbij er zijn geen verborgen kosten zoals service of boekingskosten. Dus er wordt ook niets gerekend voor extra kilometers deze zijn namelijk onbeperkt. Ook als je  een week camper wilt huren. Het water is bijgevuld, de schoonmaakmiddelen voor het chemisch toilet of voor de badkamer en vloer zijn ruimschoots aanwezig. Je hoeft het alleen maar te gebruiken. Ook zit er bij de integraal campers een TV met automatische satelliet, voorzien van alle Nederlandse zenders. Een uitgebreide navigatie met achteruitrijcamera. En radio/cd speler zit standaard in alle droom huur campers.

Nou dit is toch hoe het moet zijn! Ervaar ’t verschil… en beleef het ultieme vakantie gevoel in een van onze droomcampers.

Ultra All Inclusive camperverhuur